Sivas'ın pidesi nere? Konya'nın etliekmeği nere? Sivas Valisi Ayhan'ı Konya'ya etliekmek yemeye davet ediyoruz

Sivas'ın pidesi nere? Konya'nın etliekmeği nere? Sivas Valisi Ayhan'ı Konya'ya etliekmek yemeye davet ediyoruz

Bakan Albayrak, girdiği bir fırında kendisine ikram edilen pideyi gazetecilerle paylaştı. Sivas Valisi Ayhan'ın “Sivas'ın Katmeri Konya'nın pidesinden daha güzeldir” sözlerine karşılık, “Şimdi de Sivas Konya krizi çıkmasın” demesi çevredekileri güldürdü.

Sivas’ta bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, girdiği bir fırında kendisine ikram edilen pideyi gazetecilerle paylaştı. Sivas Valisi Salih Ayhan'ın “Sivas'ın Katmeri Konya'nın pidesinden daha güzeldir” sözlerine karşılık, “Şimdi de Sivas Konya krizi çıkmasın” demesi çevredekileri güldürdü. 

etlekmek.jpgkatmer.jpg


  Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Sivas'a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldikten sonra  Sivas Belediyesini ziyaret etti. Burada  Belediye Başkanı Hilmi Bilgin tarafından Bakan Albayrak’a isminin yazılı olduğu Sivasspor forması hediye edildi. Albayrak, belediye ziyaretinden  sonra kenttin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesinde bulunan esnafı gezdi. Albayrak, girdiği bir fırında kendisine ikram edilen sıcak pideyi gazetecilerle paylaştı. Albayrak, bu sırada Sivas Valisi Salih Ayhan'ın “Sivas'ın Katmeri Konya'nın pidesinden daha güzeldir” sözlerine karşılık, “Şimdi de Sivas Konya krizi çıkmasın” demesi çevredekileri güldürdü. 
  Albayrak, esnaf ziyaretlerinin ardından  Sivas’tan karayolu ile Tokat’a hareket etti. 
                                         

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :