Sivas Belediyespor'da imza töreni

Sivas Belediyespor'da imza töreni

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, renklerine bağladığı savunma oyuncusu Abdullah Karmil, forvet İlker Sayan ve orta saha oyuncusu Serhat Mutlu ile sözleşme imzaladı - Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Karaman: - "Her takımın olduğu

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında anlaşmaya vardığı 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Karaman, takımlarının ligin ilk yarısında çok iyi performans gösterdiğini söyledi.

İlk devreyi averajla 2. sırada tamamladıklarını anımsatan Karaman, "İnşallah ikinci yarıda da aynı performansımızı devam ettiririz. Takımımız kampı tamamladı ve ikinci yarıya hazır vaziyette." dedi.

Ara transfer döneminde teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfer komitesinin gerekli çalışmaları yaparak eksiklikleri gidermeye çalıştığını dile getiren Karaman, Çorum Belediyespor'dan defans oyuncusu Abdulah Karmil'i, Nazilli Belediyespor'dan forvet İlker Sayan'ı ve Demir Grup Sivasspor'un 21 yaş altı takımından orta saha oyuncusu Serhat Mutlu'yu transfer ettiklerini ifade etti.

Transfer çalışmalarının devam edeceğini aktaran Karaman, teknik heyetin talepleri doğrultusunda istenilen mevkilere takviye yapacaklarını belirterek, "Her takımın olduğu gibi Sivas Belediyespor'un hedefi de şampiyonluk, biz bu amaçla yola çıktık. Buraya kadar da bu iddiamızı sürdürdük, inşallah ikinci yarıda da aynı iddiamızı sürdüreceğiz. Takımıma, teknik heyetime ve yönetime güveniyorum, kulüpte ahenk içerisinde bir çalışma var. Maddi ve manevi olarak herhangi bir sıkıntımız yok, çok iyi bir durumdayız. Ligin ikinci yarısında da istediğimiz sonuçları alarak hedefe ulaşacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Yeni transferlerden Abdullah Karmil ise transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşamayı hedeflediğini belirtti.

Kiralık olarak Sivas Belediyespor forması giyecek olan Serhat Mutlu da hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi.

İlker Sayan ise "İlk devrenin sonucu ortada, inşallah sezon sonunu şampiyonlukla kutlayıp, bir üst lige çıkmak istiyoruz." dedi.

Futbolcular daha sonra kendilerini Sivas Belediyespor renklerine bağlayan sözleşmelere imza attı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :