Sivas 7. Kitap Günleri

Sivas 7. Kitap Günleri

SİVAS (AA) - Sivas'ta bu yıl 7.'ncisi düzenlenecek "Sivas Kitap Günleri"nin hazırlıklarına başlandı.İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bu yıl 7.'ncisi düzenlenecek "Sivas Kitap Günleri"nin hazırlıklarına başlandı.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 gün sürecek olan etkinlikler, 3 Eylül - 9 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Etkinlik, tarihi mekanların bir arada yer aldığı ve adeta açık hava müzesi gibi olan Sivas şehir meydanında, Çifte Minareli Medrese, Şifahiye Medresesi ve Buruciye Medresesi'nin ortasında bulunan alanda düzenlenecek.

Sivas Valiliği koordinesinde, Sivas İl Özel İdaresi ve Sivas Belediyesince gerçekleştirilen kitap günlerinde kente davet edilecek yazarlar belirlenecek.

Sosyal medyada yer alan "Sivas 7. Kitap Günleri" duyurularını paylaşan ve anketlerini dolduran okurlar, birçok kitabın da sahibi olacak.

Sivas İl Özel İdaresi web sitesinde düzenlenen ve sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşılan ankette halkın talepleri dikkate alınacak. Öte yandan düzenlenen anketle kitap günlerinde kullanılması istenilen sloganlar belirlenecek.

Çekilişe katılmak isteyen kitapseverlerin kurumun web sitesi olan www.sivasilozelidaresi.gov.tr, kitap fuarının sitesi olan www.sivaskitapgunleri.com ve İdarenin sosyal medya hesapları olan www.facebook.com/sivasilozelidare ile www.twitter.com/Sivasilozelidar adresindeki kitap günleriyle ilgili olan paylaşımları kendi hesaplarından duyurmaları ve anketleri doldurmaları gerekiyor.

Anket, 20 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :