Sistem’de YGS coşkusu

Sistem’de YGS coşkusu

YGS’deki başarıdan dolayı öğrenci, öğretmen ve velileri kutlayan Sistem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay, “Böyle bir başarıyı bekliyorduk” dedi.

YGS sınavının sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Sistem Lisesinde büyük heyecan ve coşku yaşanıyor. Çok sayıda öğrencinin Türkiye’nin en iyi üniversitelerini kazanabilecek önemli dereceler elde ettiklerini ifade eden Sistem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay, “Bugün çok sayıda öğrencimiz Türkiye’nin en iyi üniversitelerini kazanabilecek önemli dereceler elde ettiler. Böyle bir başarıyı bekliyorduk. Çünkü öğrencilerimiz bu sınavlara çok çok iyi hazırlandılar. Ben bu başarılarından dolayı önce emekleri geçen anne ve babalarını, değerli öğretmen arkadaşlarımı, idareci arkadaşlarımı ve tabi ki uzun yıllardır bu sınavlara hazırlanan ve bu başarıyı hak eden sevgili öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

HAKETTİĞİ ÜNİVERSİTELERİ KAZANACAKLAR

Öğrencilerin hak ettikleri üniversiteleri kazanacağın inandığını ifade eden Atalay şöyle devam etti: “Bu sınavların asıl belirleyicisi ve üniversitelere girişte yüzde 60 etkisi olan LYS’lere de çok iyi hazırlanmaları durumunda tüm bu çalışmaları istedikleri sonuçları elde ederek sonlandıracaklarına inanıyorum. YGS’de aldıkları sonuç ne olursa olsun kalan 2,5 aylık süreyi, inançla, kararlılıkla değerlendiren öğrenciler hak ettikleri üniversiteleri kazanacaklardır. Ben tüm öğrencilere bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.” dedi. Nihal Kavak-Memleket