Şişli Belediyesi önündeki eylem

Şişli Belediyesi önündeki eylem

İSTANBUL (AA) - DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası üyesi bir grubun, Şişli Belediyesi önündeki eylemi sürüyor. Kendilerini istihdam eden ve Şişli Belediyesi'ne...

İSTANBUL (AA) - DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası üyesi bir grubun, Şişli Belediyesi önündeki eylemi sürüyor.

Kendilerini istihdam eden ve Şişli Belediyesi'ne taşeron hizmeti veren firmanın, yapılacak yeni ihaleye alınmayacağını öne sürerek, 24 Temmuz Pazartesi günü eyleme başlayan işçiler, Şişli Belediyesi binası önündeki bekleyişlerine devam ediyor.

DİSK İstanbul Temsilcisi Adil Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, DİSK yöneticileri ile CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü arasında Ankara'da yapılan görüşmelerden henüz kesin bir sonuç çıkmadığını, görüşmeler sonlanana kadar işçilerin eyleme devam edeceğini söyledi.

Taleplerinde ısrarcı olduklarını dile getiren Çiftçi, "İş bırakma eylemlerini parça parça yapıyoruz. Sokağı çöpe boğmak, insanların sağlığını tehlikeye atmak istemiyoruz. Biz müzakere masasındaki devamlılığımızı sürdürüyoruz ve oradan çıkacak neticeye göre de tavrımızı belirleyeceğiz." dedi.

Çiftçi, İstanbul'dan Ankara'ya yapılması planlanan yürüyüşün de görüşmeler sürdüğü için henüz başlatılmadığını belirterek, "Görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmazsa yöneticilerimiz ve şube başkanlarımızla alacağımız karar neticesinde eylem ve etkinliklerimize devam edeceğiz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :