Şişecam Düzcam yeni ürün ve uygulamasını tanıttı

Şişecam Düzcam yeni ürün ve uygulamasını tanıttı

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, Isıcam Sistemleri markasının ürünü Isıcam K ve Isıcam Seçim Sihirbazı'nın...

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, Isıcam Sistemleri markasının ürünü Isıcam K ve Isıcam Seçim Sihirbazı'nın tanıtımını yaptı.

Şirket açıklamasına göre, Şişecam Düzcam, Isıcam Sistemleri markasının yeni uygulaması Isıcam Seçim Sihirbazı ve Isıcam K'yı tanıttı. Isıcam gezici ekipleri tarafından Çeşme Ilıca ve Fly Inn plajlarında düzenlenen etkinliklerde, uygulamayı yükleyen nihai tüketicilere ihtiyaçlarına uygun doğru camı nasıl seçecekleri gösterildi ve Isıcam K kullanmanın avantajları hakkında bilgiler verildi.

Isıcam Sistemleri ailesinin üyesi Isıcam K, kışın ısı kaybını yüzde 50, yazın ise güneş ısısı girişini yüzde 40 azaltıyor. Işıktan ödün vermeyen Isıcam K ürünü, kışın yakıt, yazın klima masrafını düşürüyor. Aynı zamanda konut ve iş yerlerinde kullanılan camlarda buğulanmayı geciktiriyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :