Sırp basketbol takımına idmanda baklava ikramı

Sırp basketbol takımına idmanda baklava ikramı

Partizan NIS takımı oyuncularına, rakipleri Banvit'in yöneticileri tarafından antrenmanda baklava ve meyve ikram edildi

BALIKESİR (AA) - Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda bugün Bandırma'da Banvit ile karşılaşacak Sırbistan'ın Partizan NIS takımı oyuncularına, antrenmanda baklava ve meyve ikram edildi.

Türkiye'ye girişlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Türkiye Basketbol Federasyonu yetkililerince karşılanan Sırbistan ekibi, Banvit Basketbol Kulübünün kendilerine tahsis ettiği otobüsle dün akşam saatlerinde Bandırma'ya ulaştı.

Banvit Takım Menajeri Turgay Zeytingöz ve diğer ilgililer tarafından çiçeklerle karşılanan Partizan NIS takımı, bu sabah maçın oynanacağı Kara Ali Acar Spor Salonu'nda antrenman yaptı. Antrenmanın ardından rakip takımı ziyaret eden Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, başantrenör Dusko Vujosevic ile görüştü, iki ülkenin ve ülke takımlarının dost ve arkadaş olduğunu belirterek, bundan sonra da bu dostluğun artarak süreceğine inandığını söyledi.

Vujosevic ise şu ana kadar gösterilen ilgi için teşekkür ederek, burada kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirtti.

Baklava ve meyve ikramında bulunulan Partizan NIS takımı oyuncuları, idman sonrası Bandırma'da konakladıkları otelde maç saatini beklemeye çekildi.

Kaynak:Haber Kaynağı