Şırnak'taki trafik kazası

Şırnak'taki trafik kazası

Şırnak Valisi İpek, Kumçatı beldesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis ve sivilleri ziyaret etti

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Hasan İpek, Kumçatı beldesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis ve sivilleri ziyaret etti. 

 Şırnak Devlet Hastanesine gelen İpek, yaralı polis memurları A.S.S, Y.Y, U.E'yi, yaralı sivilleri ve acilde tedavi gören hastaları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten sonra basın mensuplarına açıklama yapan İpek, yaralıların durumunun iyi olduğunu belirtti. 

 Hastalara iyi bakıldığını dile getiren İpek, şöyle konuştu: 

"Öncelikle geçmiş olsun diyoruz. Devletimizin imkanları gayet güzel. Allaha şükür hastalarımıza iyi bakıyorlar. Hem trafik kazası yapan polis memurlarını hem de diğer hastalarımızı ziyaret ettik. Sağlık teşkilatının kavuştuğu bu seviyeden gayet mutluyum. Ama maalesef trafik kazaları hepimizi üzüyor. Onun için de herkesin dikkatli olması lazım herkesin daha dikkatli araba kumlanması lazım. Sakatlıkları önleme açısından hem de hepimizin sağlığı açısında herkese geçmiş olsun diyorum." 

 Hastane ziyaretinde Vali İpek'e Şırnak İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu eşlik etti.

Şırnak'tan Cizre'ye gitmekte olan polis memurlarının bulunduğu resmi araç ile plakaları henüz öğrenilemeyen 2 ayrı otomobil, Kumçatı beldesinde çarpışmıştı. Kazada polis memurları A.S.S, Y.Y, U.E. ve diğer 2 araçtan birinde yolculuk eden, aynı aileden Aysun, Kanya, Sabahat ve Tuna Erener yaralanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı