Şırnak'taki terör saldırısı

Şırnak'taki terör saldırısı

Askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirilen şehit polis memuru Maytalman'ın naaşı, Ordu'nun Kabataş ilçesinde toprağa verilecek

SAMSUN (AA) - Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine PKK'lı teröristlerce bomba yüklü kamyonla gerçekleştirilen saldırıda şehit olan polis memuru Harun Maytalman'ın cenazesi, askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, uçaktan indirildikten sonra silah arkadaşları tarafından omuzlarında taşınarak cenaze aracına konuldu. Bu sırada şehit polisin annesi Sevgi ve eşi Neşe Maytalman, büyük üzüntü yaşadı.

Harun Maytalman'ın cenazesi, havalimanındaki törenin ardından toprağa verileceği Ordu'nun Kabataş ilçesine götürüldü.

Törende, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Garnizon Komutanı Piyade Albay Sedat Bulut, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, ilçe belediye başkanları ile askeri ve sivil erkan hazır bulundu.

Polis memuru Maytalman'ın, Samsun Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğündeki görevinin ardından bir hafta önce Cizre'ye tayininin çıktığı ve 2 yaşındaki oğlu Berkay'ın doğum gününde şehit olduğu öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :