Şırnak'ta teröristlerce öldürülen genç

Şırnak'ta teröristlerce öldürülen genç

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren 18 yaşındaki gencin ailesini ziyaret etti- Ersoy:- "Bizim başka gidecek yerimiz, sığınacak başka limanımız yok. Edirne'den Şırnak'a kadar limanımız vatanımızdır"

ŞIRNAK (AA) - İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Bu topraklar üzerinde bir ve beraber olacak yaşayacağız. Bizim başka gidecek yerimiz, sığınacak başka limanımız yok." dedi.

Beraberinde Vali Mehmet Aktaş, 48. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Aktürk, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile Uludere'nin Şenoba beldesine gelen Ersoy, dün odun toplamaya giderken PKK'lı teröristlerce öldürülen 18 yaşındaki Engin Kenanoğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu, başsağlığı dileklerini iletti.

Buradaki konuşmasında PKK terör örgütünün 18 yaşında masum bir genci daha katletmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Ersoy, şöyle konuştu:

"Hepimizin huzurunu bozmak için haince uzaktan ateş ederek bizi üzmeye çalışıyorlar. İlk fırsatta Valimiz ve protokolümüz ile beraber acınızı paylaşmaya geldik. Bu acı hepimizin acısı. Yapabilecekleri tek şey bu kalleşlikler kaldı. Bunu da yapmalarına fırsat vermeyeceğiz."

PKK'lı teröristlerle mücadelenin sınır ötesinde de sürdüğünü işaret eden Ersoy, "Bu ülkenin Suriye, Irak olmasına izin vermeyeceğiz. Biz bir ve kardeş olacağız. Bu vatanın her karış toprağını bütün düşmanlarımıza karşı müdafaa etmeye devam edeceğiz." dedi.

- "Düşmanın kim olduğunu ve niyetini iyi biliyoruz"

Bakan Yardımcısı Ersoy, terörle mücadeledeki başarıya dikkati çekerek "Bu topraklar üzerinde bir ve beraber olacak yaşayacağız. Bizim başka gidecek yerimiz, sığınacak başka limanımız yok. Edirne'den Şırnak'a kadar limanımız vatanımızdır." değerlendirmesini yaptı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :