Şırnak'ta çatışma: 3 terörist öldürüldü

Şırnak'ta çatışma: 3 terörist öldürüldü

Valilik: "Silopi'de şüpheli bir araçta bulunan 3 bölücü terör örgütü mensubu çatışma sonucu ölü olarak ele geçirildi. Olayda bir polis memuru hafif şekilde yaralandı. Araçtaki bomba düzeneği etkisiz hale getirildi"

Şırnak Valiliğinden, Silopi'de şüpheli bir araçta bulunan 3 bölücü terör örgütü mensubunun çatışma sonucu ölü olarak ele geçirildiği, olayda bir polis memurunun hafif şekilde yaralandığı, araçtaki bomba düzeneğinin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçede güvenlik güçleri ile şüpheli bir araçta bulunan 3 örgüt mensubu arasında çatışma çıktığı belirtildi.

"Silopi'de şüpheli bir araçta bulunan 3 bölücü terör örgütü mensubu çatışma sonucu ölü olarak ele geçirildi. Olayda bir polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Araçtaki bomba düzeneği etkisiz hale getirildi" ifadelerini yer verilen açıklamada, örgüt mensuplarının üzerinde 2 hücum yeleği, 3 Kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve bu silaha ait 15 şarjör, 2 kutu Kalaşnikof mermisi, 5 el bombası, bir tabanca ve bu tabancaya ait bir şarjör, bir el telsizi bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada, araç içerisinde 2 uzaktan kumanda düzeneğine sahip tetikleme mekanizması, 2 el bombası, 3 Kalaşnikof şarjörü, bir hücum yeleği, bir telsiz ele geçirildiği belirtildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı