Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu 12 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Türkiye'nin ilk kadın Jandarma Karakol Komutanı Yarbay Songül Yakut için mevlit okutuldu

MALATYA (AA) - Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu 12 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Türkiye'nin ilk kadın Jandarma Karakol Komutanı Yarbay Songül Yakut için memleketi Malatya'da mevlit okutuldu.

Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki baba ocağı önünde kurulan taziye çadırında şehit Jandarma Yarbay Songül Yakut için mevlit okutuldu.

İftar vaktinde okutulan mevlide AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Okunan mevlidin ardından katılımcılar şehit Yakut için dua etti.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde 31 Mayıs'ta havalanan Cougar tipi helikopter, kısa süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmüş, 13 asker şehit olmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :