Şırnak Valisi karakola dönüştürülecek okulları ziyaret etti

Şırnak Valisi karakola dönüştürülecek okulları ziyaret etti

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Ali İhsan Su, bazı temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Silopi'de güvenlik gerekçesiyle karakola dönüştürülecek bazı okulları...

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Ali İhsan Su, bazı temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Silopi'de güvenlik gerekçesiyle karakola dönüştürülecek bazı okulları ziyaret etti.

Beraberinde Şırnak İl Emniyet Müdürü Celal Sel ile Silopi Kaymakamı Savaş Konak’ı ziyaret eden Su, ziyaretin ardından Başak Mahallesi'nde bulunan ve güvenlik gerekçesiyle karakola dönüştürülecek olan Sevgi İlkokulu'ndaki tadilatı yerinde inceledi.

Barbaros Mahallesi'nde karakola dönüştürülecek Yavuz Selim İlkokulu'nda da incelemede bulunan Su, okul bahçesindeki çocuklarla bir süre sohbet edip onlara futbol topu hediye etti.

Su, daha sonra İl Emniyet Müdürü Sel, Kaymakam Konak, İlçe Emniyet Müdürü Murat Müftüoğlu ile İbrahim Tayşun adlı bir vatandaşa taziye ziyaretinde bulundu.

Su, burada yaptığı konuşmada, ilçenin teröristlerden temizlendiğini, çukur ve barikatların kaldırılmasının ardından vatandaşların rahat bir nefes aldığını söyledi.

Çukur ve barikatlardan arındırılan Barbaros Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir süre sohbet eden Su, daha sonra ilçeden ayrıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :