Şirketlerden hisse geri alım kararı

Şirketlerden hisse geri alım kararı

İSTANBUL (AA) - Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) hisse geri alımıyla ilgili duyurusunun ardından Borsa İstanbul'da işlem gören bazı şirketler hisse geri...

İSTANBUL (AA) - Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) hisse geri alımıyla ilgili duyurusunun ardından Borsa İstanbul'da işlem gören bazı şirketler hisse geri alım kararı açıklamaya devam ediyor.

Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, şirketin borsada kendi paylarının geri alımının yapılabilmesine ve azami fon tutarının 1 milyon TL ve azami pay adedinin 800 bin adet olarak belirlenmesine karar verildiği belirtildi.

Bugün ayrıca Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret AŞ, Dagi Yatırım Holding AŞ, Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri AŞ, Enka İnşaat ve Sanayi AŞ, Bantaş Bandırma Ambalaj Sanayi Ticaret AŞ, Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret AŞ, Oylum Sınai Yatırımlar AŞ, Kristal Kola ve Meşrubat Sanayi Ticaret AŞ, Pergamon Status Dış Ticaret AŞ'nin hisse geri alımına ilişkin özel durum açıklamaları, Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret AŞ ile Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin de hisse geri alımı yapmayı değerlendirdiklerine ilişkin duyuruları KAP'ta yayımlanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :