Sinpaş Denizli Basket Genel Menajeri Gökçe:

Sinpaş Denizli Basket Genel Menajeri Gökçe:

"Cumartesi günü oynayacağımız Socar Spor'dan rövanşı alacağımıza inanıyorum"

DENİZLİ (AA) - Türkiye Basketbol 2. Lig lideri Sinpaş Denizli Basket'in genel menajeri Hüseyin Gökçe, ligin ilk devresinde deplasmanda yenildikleri Socar Spor'dan rövanşı alacaklarına inandıklarını belirtti.

Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarıda yakaladıkları başarı grafiğini ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini, çalışmalarına bu yönde devam ettiklerini kaydetti. Takımın motivasyonunun üst seviyede olduğunu ifade eden Gökçe, yeni transfer Barboros Bozkurt'un güçlerine güç katacağını söyledi.

Sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Socar Spor'a 100 - 79 yenildiklerini hatırlatan Gökçe, şunları söyledi:

"Cumartesi günü sahamızda güçlü bir rakip ile oynayacağız. Biz de ligin güçlü takımlarından birisiyiz. Güzel bir müsabaka olacak. Kazanan taraf olmak istiyoruz. İlk yarı kaybettiğimiz Scorspor'dan taraftarımızın desteğiyle rövanşı alacağımıza inanıyorum. Hedefimize ulaşmak için her maçı final gözüyle bakıyoruz. Baş antrenörümüz Okan Çevik'e ve ekibine güveniyoruz. Basketbolcularımızda koyduğumuz hedefe ulaşmak için çok güzel bir performans ortaya koyuyorlar. Taraftarlarımızın da bu başarıda payı çok önemli, sezon sonuna kadar bizi desteklemelerini istiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı