Singapur Dışişleri Bakanı Balakrishnan'dan, Başkan Türel'e ziyaret

Singapur Dışişleri Bakanı Balakrishnan'dan, Başkan Türel'e ziyaret

ANTALYA (AA) - Singapur Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti. Ankara temaslarının...

ANTALYA (AA) - Singapur Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Ankara temaslarının ardından Antalya'ya gelen Balakrishnan ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Türel'e makamında ziyarette bulundu.

Antalya'ya gelmekten memnun olduğunu dile getirdi Balakrishnan, gösterdiği misafirperverlik için Türel'e teşekkür etti. Kenti çok beğendiğini ifade eden Singapurlu Bakan, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Antalya'nın su problemi olmadığına dikkati çekti. Balakrishnan, birçok olanağa sahip Antalya'nın önemli bir turizm kenti olduğunu vurguladı.

Balakrishnan'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Türel ise konuğuna "vizyon projelerini" anlattı.

Türel, Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahil projesi ve film platosunun Türkiye'nin önemli projeleri arasında yer aldığını söyledi. Sosyal projelere de önem verdiklerini ifade eden Türel, Türkiye'nin en büyük özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini yaptıklarını belirtti.

Antalya'nın Türkiye'nin turizm başkenti olduğunu hatırlatan Türel, kente gelen turistlerin ortalama 10 gün kaldığını kaydetti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :