Sinem Kobal'ın giyim odası

Sinem Kobal'ın giyim odası

Sinem Kobal, giyim odasının kapılarını blogger Buse Terim'e açtı

 

"Romantik Komedi: Bekarlığa Veda 2" filmi ve Arda Turan'la nişanlanması ile şu sıralar sık sık gündeme gelen güzel oyuncu Sinem Kobal, gardrobunu Buse Terim'in blogu için açtı. 15 Haziran'da Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün ile evlenmeyi planlayan yıldızın, giyim odası her kızın hayalindeki gibi çanta ve ayakkabılarla dolu. Açık raf sisteminin tercih edildiği odada birbibinden renkli aksesuarlar dikkat çekiyor.

2-007.jpg

*Stilini nasıl tanımlarsın?

Gözüme ruhuma hitap eden, kendimi huzurlu ve mutlu hissettiğim herşey! Genel olarak sade ama şık olmayı severim. Bu stilin en iyi temsilcilerinden biri olan Kate Moss'a bayılıyorum.

*Yurt dışında alışveriş yapmaktan zevk aldığın yerler nereler? Favori tasarımcı ve markan var mı?

Amerika tabiî ki alışveriş için ideal yerim diyebilirim. Özellikle Club Monaco'yu ve vintage mağazalarda gezmeyi çok seviyorum. Türkiye'den favorim ise Tuvana Büyükçınar. Alışveriş yapmayı sevdiğim markalar ise Prada ve Topshop .

4-006.jpg

*Takmayı en çok sevdiğin aksesuar nedir?

Kolye ve bileklik vazgeçilmezlerim. Bir sürü takıyla dolu bileklere bayiliyorum, arm party konsepti sanki benim için yaratılmış. Ülseven takılarım ise favorilerim.

6-003.jpg

*Hangi parfümü kullanıyorsun?

Chopard Wish, kokusu ve kalıcılığı ile benim 1 numaram.

*Yıllardır hep uzun ve bakımlı duran saçlarının sırrını herkes çok merak ediyor. Bakım yapıyor musun ve hangi ürünleri kullanıyorsun?

Aktarlardaki yılan badem yağı karışımını mutlaka öneririm. Son keşfim ise keratin bakımı, saçı inanılmaz toparliyor ve hacim veriyor. Genelde bakımlar saçı ağırlaştırır o yüzden saçınızın hem hacimi kaybolmasın hem de toparlansin istiyorsanız mutlaka keratin kullanın. Günlük hayatta Saç uçlarina argan yaği o yoksa kokusunu sevdiğiniz herhangi bir yağı sürüp kuruluğunu alabilirsiniz

8-002.jpg