Sinan Çetin Paris Hilton'u çöpe attı!!!

Sinan Çetin Paris Hilton'u çöpe attı!!!

Çetin'den şok karar! Paris'li filmi çöpe attı... Milyonlarca lira harcayıp, emek verdiği filmlerin birçoğunu vizyona sokmayan Sinan Çetin’den ParisHilton da nasibini aldı...

Yönetmen Sinan Çetin, iki yıl önce Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton'u uzun uğraşlar sonunda ikna edip oynattığı filmi 'Yarmani Moda Gurusu'nu beğenmeyince çöpe attı. Ünlü yönetmenin dünyaca ünlü yıldıza, bu filmde oynaması karşılığında iki milyon dolar verdiği iddia edildi.

ERKAN KÖSE DE OYNAMIŞTI

İstanbul ve Kapadokya’da birçok mekanda çekilen komik ve eğlenceli filmden kareler ilk kez ortaya çıktı. Yönetmenliğini Barış Denge’nin yaptığı, çekimleri 2013 yılında gerçekleşen filmde, Hilton'a Erkan Köse eşlik ediyor. Bir Anadolu delikanlısının, aşkı uğruna moda gurusu haline gelmesini anlatan 'Yarmani Moda Gurusu'nda Köse, dünyaca ünlü yıldıza lüks bir restoranda evlenme teklif ediyor.

SAF KÖYLÜ HİLTON'A AŞIK OLUR

Sinan Çetin film hakkında şunları söylemişti: "Anadolu'dan gelen saf köylü delikanlısı Paris Hilton'a aşık olur. Paris'in peşinde dolanırken yavaş yavaş moda gurusu haline dönüşür. Sonunda karşısına büyük bir moda gurusu olarak çıkar. Süper bir komedi filmi yapıyoruz. Filmin ismi 'Yarmani moda gurusu' olacak. Hilton'un buradaki sahnelerini çektik. Bir gün de Los Angeles'ta çalışacağız" dedi.