Şimşek, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu

Şimşek, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu

YOZGAT (AA) - 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Yozgat'ın...

YOZGAT (AA) - 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Yozgat'ın Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, AK Parti'den milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu.

Kalabalık bir grupla AK Parti Yozgat İl Başkanlığına gelen Şimşek, milletvekili aday adaylığı evraklarını İl Başkanı Celal Köse'ye teslim etti.

Burada bir açıklama yapan Şimşek, AK Parti'nin kurucu ilçe başaklığı ve 3 dönem Sorgun Belediye Bakanlığını yaptığını söyledi.

Şimşek, Tayyip Erdoğan gibi bir liderle aşılmazların aşıldığını, düğümler çözüldüğünü belirterek, "Dünyanın bütün şer güçleri ülkemize istikrarsızlık sokmak, Tayyip Erdoğan'ı alaşağı etmek için çaba içerisindeler. Liderimizle birlikte, ona daha yakın olmak için bir yola çıktık. Ben bu davanın eri de olsam, komutanı da olsam Allah ömür verdikçe burada olacağız." dedi.

Sorgun'un halkının kendisine 3 dönem belediye başkanlığı tevdi ettiğini ifade eden Şimşek, "Ben de halkımızı mahcup etmeden görevimi yapmaya çalıştım. Halkımıza teşekkür ediyorum. Aday adaylığımız ilimize, ülkemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Aday adaylığı başvurusunu teslim alan İl Başkanı Köse de, Ahmet Şimşek ile AK Parti'nin kuruluşunda görev yaptığını hatırlatarak, adaylığı için "Hayırlı olsun" dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :