"Şimdi Yaraları Sarma Zamanı" kampanyası

"Şimdi Yaraları Sarma Zamanı" kampanyası

DİVA-SEN Genel Başkan Yardımcısı Özay:- "Mağdur ve mazlumların acılarını paylaşmak, viran olan evlerini yeniden inşa etmek amacıyla başlatılan kampanyaya hepimizin el ele verip destek vermesi gerekiyor"

SİİRT (AA) - Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Naci Özay, Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde başlatılan "Şimdi Yaraları Sarma Zamanı" kampanyasına herkesin destek vermesi gerektiğini belirtti.

Özay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit yakınları, Güneydoğu'daki terör mağdurları ile başta Bayırbucak Türkmenleri olmak üzere Suriye ve Irak'ta mağdur olanlara yönelik Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle düzenlenen yardım kampanyasının önem taşıdığını söyledi.

Kampanyayı millet dayanışmasını ve kardeşlik duygusunu harekete geçirmek adına anlamlı bulduklarını dile getiren Özay, "Mağdur ve mazlumların acılarını paylaşmak, viran olan evlerini yeniden inşa etmek amacıyla başlatılan kampanyaya hepimizin el ele verip destek vermesi gerekiyor. Üyelerimizin ve din görevlilerinin kampanyaya katkı sağlayacağına güvenimiz tam" diye konuştu.

Özay, yardımların ilgili banka hesaplarına, il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı şubelerine de yapılabildiğini, SMS ile destek vermek isteyenlerin ise "YARASAR" yazıp 5601 kısa mesaj gönderebileceğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :