Silvan'daki terör örgütüne yönelik operasyon

Silvan'daki terör örgütüne yönelik operasyon

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda yaralanan komiser yardımcısı, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu

- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda yaralanan Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Enis Kırımlı, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Teröristlerce Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki bazı cadde ile sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması sırasında polis ekiplerine teröristlerce düzenlenen saldırıda bir polis memuru şehit olmuş ve komiser yardımcısı Kırımlı yaralanmıştı.

Saldırıda ağır yaralanan Kırımlı, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Kırımlı, tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Silvan'da, Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki bazı cadde ile sokaklara teröristlerce kazılan hendeklerin kapatılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağının ardından, güvenlik güçlerince operasyon başlatılmıştı. Teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan özel harekat polisi Necmi Çakır da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki müdahaleye rağmen şehit olmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı