Silahlı kavganın ortasında kalan gencin yaralanması

Silahlı kavganın ortasında kalan gencin yaralanması

Olaya karıştığı iddia edilen 12 kişinin evlerinde yapılan aramada çok sayıda silah ele geçirildi

ADANA (AA) - Adana'da iki grup arasında çıkar silahlı kavgada bir gencin başına isabet eden kurşunla yaralanmasının ardından polis ekipleri, olaya karıştığı belirlenen 12 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan adamada çok sayıda silah ele geçirildi.

Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde, uyuşturucu sattığı öne sürülen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, caddede yürüyen 16 yaşındaki Mahmut Aras, başına isabet eden kurşunla ağır yaralanmıştı. Olayın ardından Seyhan ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı iddia edilen 12 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 5 pompalı tüfek, bir tabanca, bir pala ve bu silahlara ait çok sayıda  mermi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilen şüpheliler için polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Vurulan gencin yakınlarının toplandığı Adli Tıp Birimi önüne çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Sağlık kontrolünün ardından 12 kişiden yaşı küçük olanlar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne, diğerleri Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı