Sıkmacım dualarla açıldı

Sıkmacım dualarla açıldı

Sıkmacım Kahvaltı ve Izgara Salonu İşletmecisi Ömer Şimşek, Kapu Camii civarında hizmete giren işletmelerinde bazlama, sıkma, sac böreği, su böreği, ev tatlıları ve ızgara çeşitlerinin bulunduğunu söyledi

Sıkmacım Kahvaltı ve Izgara Salonu İşletmecisi Ömer Şimşek, Kapu Camii civarında hizmete giren işletmelerinde bazlama, sıkma, sac böreği, su böreği, ev tatlıları ve ızgara çeşitlerinin bulunduğunu söyleyerek, “Köy lezzetlerini arayan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Grup Kaşıks Ailesi’nin gıda sektöründeki yatırımı Sıkmacım Kahvaltı ve Izgara Salonu, yeni yerinde hizmete girdi. Kapu Camii civarı Şükran Mahallesi Başaralı Caddesi üzerinde gerçekleştirilen açılış törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli görüntülerin oluştuğu programda, edilen duanın ardından kurdele kesim töreni gerçekleştirilirken, açılış sonrası misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Sıkmacım Kahvaltı ve Izgara Salonu İşletmecisi Ömer Şimşek, açılış töreni sonrası gelen tebrikleri kabul etti.150 kişi kapasiteli Sıkmacım Kahvaltı ve Izgara Salonu’nun 10 yıllık bir geçmişe dayandığını söyleyen Şimşek, “Kurulduğumuz günden bu yana Meram, Zafer ve Arapoğlu Makas’ındaki 3 ayrı yerimizde 5 yıl boyunca hizmete devam ettik. Sonraki süreçte düğün sektörüne atıldık ve hala bu sektördeki faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Şimdi de ‘Yine yeniden değil, kaldığımız yerden devam edelim’ dedik ve Kapu Camii civarında Sıkmacım Kahvaltı ve Izgara Salonu’nu Konyalı hemşerilerimizle tekrar buluşturduk. Güzel, kaliteli ve cazip fiyatlarla hoş bir hizmet sunuyoruz. Çok para kaygımız yok, sadece dostlarımız bizimle baki kalsın yeter.3 katlı mekânımızda aynı anda 150 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Menümüzde yöresel bazlama çeşitleri, sıkma çeşitleri, sac böreği çeşitleri, su böreği çeşitleri, ev tatlıları ve ızgara çeşitlerimiz bulunuyor. Burada her şey doğal ve annelerin elinden. Köy lezzetlerini arayan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. Ferit Hepokur-Memleket