Sigara içerken babalarına yakalanan kuzenler sırra kadem bastı

Sigara içerken babalarına yakalanan kuzenler sırra kadem bastı

Adana'nın Çukurova ilçesinde 14 yaşındaki Reyhan Hürü Gönül ve 17 yaşındaki kuzeni Hatice Taşyürek, 4 gün önce evlerinden ayrılarak parka gittikten sonra kayboldu.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Yüzüncüyıl Mahallesi'nde yaşayan 14 yaşındaki Reyhan Hürü Gönül ve 17 yaşındaki kuzeni Hatice Taşyürek, 4 gün önce evlerinden markete gitmek için çıktıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamadı. İddiaya göre, kızlar evlerinin yakınındaki Kasım Gülek Çocuk Parkı'na gidip sigara içmeye başladı. Ancak parkta sigara içerken Reyhan'ın babası Hasan Gönül tarafından görüldüler.

Hasan Gönül, kızlarını gördüğünde onlara doğru yaklaşırken kızlar korkup kaçtı. Baba Hasan da kızlarını kovalamaya başladı, ancak kızlar kaçarak izlerini kaybettirdi. Akşam saatlerinde aile, kızların eve gelmemesi ve cep telefonlarına ulaşamamaları üzerine endişe duyarak polise başvurdu.

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yanı sıra aile üyeleri de 4 gündür sokak sokak gezerek kızlarını arıyor. Ancak şu ana kadar herhangi bir iz bulunamadı. Ailenin endişesi ise her geçen gün artıyor.

Reyhan Hürü'nün annesi Züleyha Gönül, "Kızım beni izlerse hemen gelmesini istiyorum. Kızım gelsin hiçbir şey yapmayacağız, yeter ki dönsün. Hayatından endişe ediyoruz. Gece gündüz geziyoruz ama bulamıyoruz" dedi. Reyhan'ın halası Elife Malak ise, "Biran evvel dönsün, hayatından endişe duyuyoruz. Gelsin konuşalım neden gittiğini öğrenelim. Bir şekilde konuşup çözebiliriz" ifadelerini kullandı.

Aile, kayıp genç kızlarına ulaşabilmek ve güvenli bir şekilde evlerine dönmelerini sağlamak için yetkililerden ve toplumdan destek bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.