Şiddet İçeren Aşırılıklarla Mücadele Projesi Yaygınlaştırma Konferansı

Şiddet İçeren Aşırılıklarla Mücadele Projesi Yaygınlaştırma Konferansı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Şiddet İçeren Aşırılıklarla Mücadele” isimli Erasmus+ projesinin yaygınlaştırma konferansı, Konya Dedeman Hotelde gerçekleşti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Polonya, Macaristan, Slovenya ve İsveç’ten proje ortaklarının bulunduğu “Şiddet İçeren Aşırılıklarla Mücadele” isimli Erasmus+ projesinin yaygınlaştırma konferansı, Konya Dedeman Hotelde gerçekleşti.

siddetle-mucadele--(4).jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük yaptığı konuşmada Konya’nın projeler konusunda ileri bir düzeyde olduğunu belirterek 2006 yılından bu yana İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde çok sayıda projenin yürütüldüğünü söyledi. Büyük, bu projeler sayesinde çok sayıda öğretmenimizin yabancı ülkelere giderek oradaki iyi örnekleri yerinde gördüklerini, böylelikle kendilerini yenileme imkânını elde ettiklerini de ifade etti. Büyük konuşmasında, konferansa Konya’nın farklı ilçelerinden 130 öğretmen ile Bosna Hersek, İsveç, Romanya, Polonya, Slovenya, Macaristan, Makedonya, Yunanistan ve Bulgaristan’dan 22 akademisyenin geldiğini belirterek çalışmanın verimli geçmesini temenni ettiğini sözlerine ekledi.

siddetle-mucadele--(6).jpg

ATBAŞ VE ALTINTAŞ SUNUM YAPTI

Ulusal Ajans Proje Uzmanı Celile Günay Atbaş da yaptığı konuşmada dünya genelinde aşırılıklarla mücadele etmenin bir sorun olduğunu belirterek bu önemli projenin etkisinin devam etmesini arzu ettiklerini sözlerine ekledi. Daha sonra Türkiye Ulusal Ajansı ve Erasmus+ projeleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

siddetle-mucadele--(7).jpg

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Altıntaş’ın öğleden sonraki oturumda konuşmacı olduğu konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Ulusal Ajans Proje Uzmanı Celile Günay Atbaş’ın yanı sıra Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş ve öğretmenler katıldı.

Etiketler :