Sıcak Çermik'te altyapı çalışmaları

Sıcak Çermik'te altyapı çalışmaları

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi, Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi, Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, kentin önemli turizm değerleri arasında yer alan Sıcak Çermik Termal Bölgesindeki çalışmaları inceledi.

Kaya, ilk olarak Sıcak Çermik Turizm Altyapı Hizmet Birliği (ÇETAB) için bölgede yapımı tamamlanarak, hizmete başlayan idari binayı gezdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaya, ÇETAB tarafından sunulacak olan hizmetlerin yerinden yapılmasının, termal turizm alanının bütüncül bir şekilde korunmasına ve izlenmesine önemli katkı sağlayacağını kaydetti.

Bölgede devam eden çalışmaları da inceleyen Kaya, DSİ 19. Bölge Müdürü İsmail Kaya ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaya'ya incelemeleri sırasında, Sivas il Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Erdoğan Altınküpe, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner, Emlak ve İstimlak Müdürü İsmail Taştan, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Sami Dağ ve ÇETAB’ın idari ve teknik personelleri eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :