SGK'dan öğrencilere seminer

SGK'dan öğrencilere seminer

KONYA (AA) - Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sosyal güvenlik eğitimi verildi....

KONYA (AA) - Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sosyal güvenlik eğitimi verildi.

Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen seminerde, Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Zafer Demiray, sigortalılığın önemi, sağlık güvencesi ve kurumla ilgili genel konularda öğrencilere bilgiler verdi.

Demiray, genel sağlık sigortası, Bağ-Kur sigortalılığı, iş kazaları, hastalık-analık sigortası ve kayıt dışı istihdam konularında öğrencileri bilgilendirdiklerini söyledi.

Okul Müdürü Ömer Dinçsoy da "Çalışma hayatının bir ayağı emek ise diğer ayağı sosyal güvenliktir. Okulumuzda düzenlenen seminerle öğrencilerimizin bilgilendirilmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Burada emeği geçen başta merkez müdürü olmak üzere Sosyal Güvenlik Merkezi personeline okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :