Seyhan Belediye binasına düzenlenen silahlı saldırı

Seyhan Belediye binasına düzenlenen silahlı saldırı

Adana'daki Seyhan ilçe Belediye binasına av tüfeğiyle ateş ederek kaçtıkları iddiasıyla yakalanan biri emekli polis 3 kişi tutuklandı

ADANA (AA) - Seyhan İlçe Belediye binasına av tüfeğiyle ateş ederek kaçtıkları öne sürülen biri emekli polis 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmayla Seyhan Belediye binasına 25 Ocak'ta av tüfeğiyle ateş ederek kaçan 5 kişinin kimliğini tespit etti.

Yaralananın olmadığı olayla ilgili soruşturmada ekipler, silahlı saldırının zanlılarından olduğu iddia edilen emekli polis memuru Mustafa B. ile Serdar S. ve Mustafa B'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen zanlılar, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Polis ekipleri, olayla ilgili kimliğini tespit ettiği diğer iki şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, saldırının ardından yaptığı yazılı açıklamada, olayın kim ya da kimler tarafından yapıldığı konusunda bilgisinin olmadığını belirtmiş, "İsmet İnönü'nün dediği gibi 'Bir ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesur olmazsa o memleket batar.' Belediyemize yapılan bu saldırıyı kınarken faillerin yargı önünde hesap vermelerini bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı