Seydişehir’den temizlik hizmeti

Seydişehir’den temizlik hizmeti

Seydişehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile yaşlı, bakıma muhtaç, kendi işlerini göremeyecek durumda olan vatandaşların evlerini temizliyor.

Başkan Tutal, yaşlı ve bakıma muhtaç, yalnız yaşayan insan odaklı hizmetlerde vatandaşları ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden sahip çıkarak oluşturdukları temizlik ekipleriyle merkez ve kırsalda bulunan vatandaşlarını evlerinin temizlendiğini kaydetti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince evlerini temizleyemeyecek durumda olan vatandaşlara elini uzatan Seydişehir Belediyesi sadece tespit edilen vatandaşlara değil, işlerini göremez durumda olan vatandaşlarında isteğini geri çevirmiyor.

Seydişehir Belediyesinin oluşturduğu ekipler tarafından evleri temizlenen vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir ortama kavuştuğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’merkez ve kırsal mahallerimizde ikamet eden belediyemize talepte bulunan kendi işlerini yapamayacak durumda olan yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliklerini periyodik olarak yapıyoruz. Hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyeti ve yaptıkları dua bizi de memnun ediyor. Bu hizmetlerin karşılığında alınan hayır dualar emeği geçen herkese yetiyor. Belediyemiz bünyesinde oluşturulan ekip tarafından evleri temizlenen vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşıyor. Bu sayede yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların kendi başlarına yapamadıkları ev işleri ekiplerimiz yaparak bir nebze olsun rahat etmelerini sağlıyoruz" dedi.

Dokuz yaşında geçirdiği bir rahatsızlık sonucu gözlerini görmeyen evde temizlik hizmetinden yararlanan Şükran Çelikkol  (55) ;’’Belediye Başkanımız Mehmet Tutal bey’in başlattığı evde temizlik hizmetinden bende yararlanıyorum. Çok güzel bir hizmet. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımdan Allah razı olsun ‘’şeklinde konuştu. Haber Merkezi