Seydişehir'den Meclis’e ziyaret

Seydişehir'den Meclis’e ziyaret

Ak parti Seydişehir ilçe başkanlığı İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür ve beraberinde ana kademe, Kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinden oluşan 45 kişilik bir heyetle Türkiye Büyük M

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Konya Milletvekili Harun Tüfekci tarafından karşılanan Ak parti Seydişehir İlçe teşkilatı heyeti Ak parti Genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Ak parti grup toplantısına katılarak Başbakanın ülke ve dünya gündemine dair yaptığı önemli açıklamaları dinlediler.

Grup Toplantısı sonrası Ak parti Seydişehir ilçe teşkilatı üyeleriyle görüşen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Seyit Harun Veli diyarı Seydişehir’den gelen teşkilat üyelerini mecliste misafir etmekten ve birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek yeni seçilen ana kademe ve kadın Kolları başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret sonunda İlçe başkanı Mustafa Konurer Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Seydişehir leblebisi ikram ederken, mecliste görev yapan Seydişehirli hemşerimiz Mehmet Yavuz’da kendisi tarafından yazılan Torosların Oğlu şiirini hediye etti.

Daha sonra Konya Milletvekili Harun Tüfekci’yle birlikte meclis genel kuruluna katılan teşkilat üyeleri bir süre meclis çalışmalarını locadan izlediler. Ziyaretle ilgi bir açıklama yapan Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer belediye başkanımızla, ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyelerimizle birlikte meclise bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizleri mecliste misafir eden Sayın Başbakanımıza ve milletvekilimize teşekkür ediyorum dedi.