Seydişehir'den kısa kısa

Seydişehir'den kısa kısa

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda konuşan...

 Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda konuşan Erdoğan, ilçenin muhtelif sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

İlçedeki 55 mahallenin eksiklerini gidermek için muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Erdoğan, "Toplumun tüm katmanlarıyla sürekli olarak toplantılar yapıyoruz. Kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde götürülmesi için muhtarlarla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan'ın konuşmasının ardından söz alan muhtarlar, görüşlerini dile getirdi.

- Doğal yaşam tatil köyü kurulacak

Konya'nın Seydişehir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan jeotermal turizm tesis alanına doğal yaşam tatil köyü kurulacak.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı yazılı açıklamada, turizm tesisinin ihale edildiğini ve 24 ayda tamamlanacağını belirtti.

12 bin metrekare alana kurulacak tesisin 4 milyon liraya mal olacağını ifade eden Tutal, şunları kaydetti:

"Tatil köyümüzde yüklenici firma tarafından 50 apart yapılacak ve içerisinde termal havuzları olacak. Günü birlik ve kiralama yöntemiyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Apart termal otelimizde 40 kişi istihdam edilecek ve Seydişehir'e ekonomik katkı sağlayacaktır. Ben termal apart otelimizin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

Seydişehir'den kısa kısa

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :