Seydişehir'den kısa kısa

Seydişehir'den kısa kısa

KONYA (AA) - Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi açıldı. İlçe Halk Eğitimi Merkezi'nde açılan yıl sonu sergisine,...

KONYA (AA) - Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

İlçe Halk Eğitimi Merkezi'nde açılan yıl sonu sergisine, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı.

Halk Eğitim Müdürü Refik Dereli, yaptığı konuşmada, her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlendiğini belirterek, serginin açılmasına destek sağlayan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı.

Açılışın ardından Kaymakam Erdoğan ve diğer protokol üyeleri, kursiyerler tarafından yapılan ürünleri inceledi.


- Milletvekili Erdoğan'dan ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan, partisinin Seydişehir ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Milletvekili Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimleri için teşkilat olarak adeta gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

24 Haziran'daki seçimin önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Hiç birimizin şikayet etmeye, mazeret üretmeye hakkı yok. Gece gündüz demeden çalışmalıyız. Ülkemizi gelecekte 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırma noktasında gayret etmek durumundayız. Cumhurbaşkanımızı 24 Haziran genel seçimlerinde başkan olarak büyük bir çoğunlukla seçeceğiz. Allah, o günü yine gösterecek ve tekrar bir tarih yazacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :