Seydişehir'den kısa kısa

Seydişehir'den kısa kısa

Seydişehir Kızılay Şubesince engelli çocuklara bayramlık hediyesi dağıtıldı.Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, yaptığı...

 Seydişehir Kızılay Şubesince engelli çocuklara bayramlık hediyesi dağıtıldı.

Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, yaptığı açıklamada, yardımların engelli ihtiyaç sahibi çocukların sıkıntılarını hafifletmek amacıyla yapıldığını belirtti.

Dağıtımı Ümit Çocukları Derneği aracılığıyla yaptıklarını ifade eden Başkan Balcı, "Konyalı bir firma tarafından Kızılay Şubemize bağışlanan 135 çift erkek ve bayan ayakkabı engelliler derneği vasıtasıyla bayramlık olarak dağıttık. Çocuklarımızın yüzü bir nebze olsun güldü. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

- Seydişehir'de asfalt çalışmaları

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yeni Cami Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Tutal, yaptığı açıklamada, fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Yolların, insanların en temel ihtiyaçlarından birisi olduğunu ifade eden Tutal, şunları kaydetti:

"Alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlamak ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz şu anda Yeni Cami Mahallesi'nde sıcak asfalt serimi yapıyor. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon olmak üzere altyapısı tamamlanmamış bütün yerlerde asfalt ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :