Seydişehir'de spor salonu ve sentetik çim futbol sahası hizmete girdi

Seydişehir'de spor salonu ve sentetik çim futbol sahası hizmete girdi

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Seydişehir'e...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Gençlik Hizmetleri  Spor il Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Seydişehir'e yeni yapılan spor tesislerini inceledi.

Tüfekci, FIFA standartlarında spor salonu ve sentetik çim yüzeyli futbol sahasının tamamlandığını belirterek, tüm halkın kullanımına açık olduğunu kaydetti.

Güzel bir spor tesisi kazandırdıklarını söyleyen Tüfekci, Seydişehir’in spor alanında önemli bir eksikliğin de ortadan kalktığını ifade etti.

Tüfekci, 250 seyirci kapasiteli spor salonunun 1 milyon 100 bin liraya mal olduğunu, sentetik yüzeyli futbol sahasının maliyetinin de 500 bin liraya yaklaştığını vurgulayarak, "Sporcularımıza FIFA standartlarında  modern bir tesis kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sentetik çim sahaya idare binası ve soyunma odaları ışıklandırılması, tirübünlerin  yapımı yakın bir zamanda başlanacak. Amacımız Seydişehir sporuna ve sporcusuna yeni tesisler kazandırmaktır. Bölge insanımızın spor yapmasına fırsat vereceğiz. Sporcularımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Konya Gençlik Hizmetleri spor il Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Bekir Sami Kağıtcı da Seydişehir'nin Konya’nın sporda en faal ilçelerinden biri olduğunu dile getirerek, gençlerin spor yapmaları için ellerinden geldiğince yardımcı olacaklarını bildirdi.

Protokol üyeleri, ilçedeki kulüplerin sporcularıyla birlikte yeni sentetik çim sahada futbol oynadı.

Kaynak:Haber Kaynağı