Seydişehir Sağlığı İçin Yeni Projeler Hazır

Seydişehir Sağlığı İçin Yeni Projeler Hazır

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkanları ve başkan yardımcıları, Seydişehir de bulunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz ve Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir’den ilçede verilen sağlık hizmetleri ile ilgili ayrıntılı bir şekilde sunum alan Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler, eksiklikler konusunda atılacak olan adımları istişare ettiler.

 

resim539.JPG

seydisehir-sagligi-icin--(3).jpg

Seydişehir Devlet Hastanesi inşaatında yaşanan gecikmelerin Seydişehir’in sağlık alanında ciddi sıkıntılar yaşamasına neden olduğunu ifade eden Prof. Dr. Koç, hastane eksikliklerinin hızla tamamlanması için gerekenlerin yapıldığını söyledi. İnşaatı tamamlanan ve yüklenici firmadan kaynaklanan bazı aksaklıkların da giderilmesinin ardından tam kapasite ile hizmete girecek olan 75 yataklı ek hizmet binasını gezerek binanın son durumu hakkında da yetkililerden detaylı bilgiler alan Prof. Dr. Koç, “Binamızın havalandırma sistemi ile çatısında oluşan sıkıntılar hızla gideriliyor. Şu anda hastanemizde poliklinik hizmetleri yeni binasında oldukça nezih ve güzel bir ortamda veriliyor. İnşallah hastanemizi Mart ayı içerisinde tüm birimleri ile  vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. 2018 yılı sağlık alanında Seydişehir için oldukça verimli bir sene olacak. Seydişehir için hazırlamış olduğumuz projelerin tamamını bu sene içerisinde hayata geçirmeyi planlamaktayız. Özellikle 1. Basamak sağlık hizmetlerini sunmakta olduğumuz binalarımızı hızlı bir şekilde yenileyerek modern bir hale getireceğiz” dedi. Ziyarette, ek hastane binasının tam kapasite ile çalışmaya başlamasının ardından mevcut hastane binasında hangi sağlık hizmetlerinin kalacağı ve nasıl hizmet verileceği konusu da detaylı bir şekilde tartışıldı.

Prof. Dr. Koç, hizmet başkanları ve başkan yardımcıları sunum ve toplantıların ardından Seydişehir’de sağlık hizmeti sunan 112 Acil servis İstasyonu ile 1 ve 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezlerini de ziyaret ederek sağlık tesislerinde görev yapan sağlık çalışanları ile sohbet ettiler.

Sağlık tesisleri incelemelerinin sonunda Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı da makamında ziyaret eden Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet Seydişehir sağlığı adına yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundular. İl Sağlık Müdürlüğü’nün yeni projelerinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Kaymakam Erdoğan, projelerin hayata geçirilmesi için gereken desteği vereceklerinin de altını çizdi.

Haber Merkezi

seydisehir-sagligi-icin--(4).jpg

seydisehir-sagligi-icin--(5).jpg