Seydişehir Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Öğrencilerinden Başkan Tutal'a Ziyaret

Seydişehir Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Öğrencilerinden Başkan Tutal'a Ziyaret

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Özel Eğitim İş Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti

Başkan Tutal, engelli öğrencilerle yakından ilgilenirken, kendileriyle sohbet ederek onların mutluluğuna ortak oldu. Özel Eğitim İş Uygulama Okulu öğrencileri kendilerini okullarında ziyaret eden ve Çanakkale Gezisine gönderen  Başkan Tutal’a teşekkür ederek, hazırlamış oldukları  tabloyu takdim ettiler. İlçede bulunan Özel Eğitim İş Uygulama Okulu  öğrencilerinin ziyaretlerinden mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal ;’’Öğrencilerimizin ziyareti bizleri mutlu etti.

resim32.JPG

Çalışma yoğunluğumuzdan vakit bulabildiğimiz zamanlarda öğrencilerimizi  ziyaret ediyoruz.  Bu kardeşlerimizin, yavrularımızın yerinde olmak, onların yaşam tarzlarını görebilmek bizim ibret almamız gerektiği noktasında ve Yaradan’ın vermiş olduğu nimetlere şükretme noktasında bizlere temel bir ölçü. Ben ziyaretlerinde dolayı hocalarımıza, öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Yaptıkları hayırlı ve  toplumsal bir hizmet, kendilerine başarılar diliyorum’’şeklinde konuştu. Kendilerini kabul eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Mevlüt Saygılı ;" ; Başkanımız sağ olsun bizleri ve öğrencilerimizi ziyaret ediyor. İsteklerimizi yerine getirerek öğrencilerimizi mutlu ediyor sevindiriyor. Başkanımıza öğrencilerimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Merkezi

seydisehir-ozel-egitim-is-uygulama-okulu-ogrencilerinden--(3).jpg