Seydişehir Kaymakamlığı'ndan muhtarlar ile buluşma

Seydişehir Kaymakamlığı'ndan muhtarlar ile buluşma

Seydişehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen muhtarlar ve birim müdürleri toplantısı Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen program ile gerçekleştirildi.

Seydişehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen muhtarlar ve birim müdürleri toplantısı Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen program ile gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü V. Kasım Özdemir, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Milli eğitim Şube Müdürü İhsan Koç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar ve muhtarlar katıldı. Toplantıda muhtarlara ve birim müdürlerine hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Erdoğan ‘’Çok değerli mesai arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Daha önceki muhtar arkadaşlarımız ile belli bir aralıklarla hem kamu ve kuruluşların amirleriyle muhtarlarımızın intikal eden sorunların, taleplerin, şikâyetlerin kurum amirine iletilmesi maksadıyla rutin aralıklarla toplantılar düzenliyorduk, devam eden arkadaşlarımız ile yeni dönemin başlangıç ilk toplantısını yapalım dedik ve bugün bir araya geldik. Yeni seçilen arkadaşları yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Özellikle yeni seçilen bu görevi yapacak olan arkadaşlarımızın Kaymakamlığımızın ve Belediye Başkanlığımızın, kurum ve kuruluş amirlerimiz için rehberliğine ihtiyacı var çünkü hepimiz vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz. Bu konuda hem birkaç konuda sizi bilgilendirmek hem kurum amirlerimizin sizlere söyleyeceği bazı konular ve sizin kurum amirlerine soracağınız sorularınız, istekleriniz, taleplerinizi bizler ile paylaşalım diye bir araya geldik’’  dedi.

seydisehir-kaymakamligindan--(1).jpeg

TUTAL’DAN TEŞEKKÜR

Kaymakam Erdoğan konuşmalarının üzerine Başkan Tutal, “Daha önce Belediye birim müdürlerimiz ve muhtarlarımız ile tanışma toplantısı gerçekleştirmiştik. Tekrar geniş katılımlı 2.toplantıyı gerçekleştiriyoruz tüm birim amirlerimizle beraber yeni muhtarlarımız ile tekrar bir araya geldik. İlçemizde bir sükûnet, kurumlarımızın arasında bir diyalog ve uyum var. Kaymakamlığımız, belediyemiz ve diğer kurumlarımız ortak çalışarak Seydişehirimiz için gayret ediyoruz. Yeni göreve başlayan ve devam eden arkadaşlarımızda gözlemlediğim kadarıyla bu uyumlu ortama  uyum sağlayabilecek  kardeşlerimiz. Hepimizin amacı memlekete hizmet etmek. Kol kola girerek Seydişehir'in ihtiyaçlarını ve eksiklerini beraber çözeceğiz. Yeni görev alan muhtar kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum. Allah mahcup etmesin bu toplantıyı organize eden kaymakamıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başkan Tutal’ın konuşmasının ardından Kaymakam Erdoğan mahalle muhtarlarını tek tek dinleyerek, sorunları, istekleri ve talepleri hakkında bilgi aldı. Toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının kalitesinin nasıl arttırılması ve mahalle halkının sorunlarına yönelik çözüm önerileri de değerlendirildi.

Etiketler :