Seydişehir Belediyesinden Şehit Ve Gazi Ailelerine Yeni Bina

Seydişehir Belediyesinden Şehit Ve Gazi Ailelerine Yeni Bina

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesi , Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan yeni binasına kavuşuyor.

 Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın girişimleri ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesine Belediye Hizmet Binası arkasında bulunan Şehitlik alanında bina yapımına başlandı. Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi arkasında bulunan Şehitlik alanında 70 metrekarelik alanda betonarme prefabrik olarak yapımına başlanılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Seyyid Harun Veli ve Çevresi Düzenleme çalışması kapsamında dernek binalarını boşaltan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Şubesine yeni bina yapımına başladıklarını kaydeden Başkan Tutal; "Seyyid Harun Veli ve Çevresi düzenlemesi çalışmalarımız kapsamında derneğimiz içinde bulunduğu binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Bu nedenle Şehit ailelerimiz mevcut yerlerini boşaltmak zorunda kaldı. Kendilerine uygun bir yerimiz olmadığı içinde Belediye binamız arakasında olan mülkiyeti belediyemize ait şehitlik içinde yeni bir mekan oluşturarak kendilerini hizmetine sunacağız" dedi.