Seydişehir Belediyesi’nden park

Seydişehir Belediyesi’nden park

Seydişehir Belediyesi daha yeşil bir Seydişehir için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Başkan Mehmet Tutal, Devlet Hastanesi yanı, okullar bölgesine 15 Bin m² alanda devam eden park çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal , vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve ilçeye yeşil alan kazandırılması için Seydişehir Devlet Hastanesi ve Okullar bölgesinin bulunduğu alana yeni park alanları kazandırdıklarını söyledi.
 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Okullar bölgesi ve Seydişehir Devlet Hastanesi bölgesinde devam eden park yapım alanında  Belediye Başkanı Mehmet Tutal incelemelerde bulundu.

Vatandaşların rahatça gidip oturabilecekleri park alanları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Tutal; “Seydişehir merkez ve mahallerinde park yapım çalışmalarımız devam ediyor. 15 Bin metrekare  alanı olan parkımızda 2 bin 500 süs bitkisi parkı güzelleştirecek. Bu parkımız okullar bölgesinde öğrencilerimizin deşarj olabileceği bir bölge olacak. İlçe Devlet Hastanemize tedavi için gelen vatandaşlarımızın ferah bir ortamda oturabileceği güzel bir mekan hazırlanıyor. Parkımızın Seydişehirli hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.