Seydişehir Belediyesi Voleybol 1 puanla döndü

Seydişehir Belediyesi Voleybol 1 puanla döndü

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı Bigadiç'ten 1 puanla döndü.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı, zorlu geçen Bigadiç Belediye Spor karşılaşmasında maçı 3-2 kaybetti.

Aldığı bir puanla ligde 6. sıradaki yerini korumayı başaran Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Takımımız centilmence ve sportmence oyun çıkarıyor. Ben takımımızın sezonu iyi sıralarda bitireceği inancını taşıyorum. Voleybol takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, sporcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum' dedi.

Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı olarak aldıkları puanlarla ligde yerlerini korumaya devam ettiklerini kaydeden Antrenör Süleyman Kılınç  " Bigadiç maçımız zorlu bir mücadele oldu. Oyuncularımız maç sonuna kadar mücadeleyi bırakmadı. Ligde 6. sıradaki yerimizi korumaya devam ediyoruz. Takımımıza desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve  yönetim kurulumuza, taraftarımıza ve sporcularıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizi takımımızı desteklemek için davet ediyorum" dedi.

Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı 4 Mart Cumartesi günü Eskişehir Anadolu Üniversitesi Voleybol Takımı ile Atatürk Spor Salonu'nda Saat :14 'de karşılaşacak.