Seydişehir Belediyesi kar temizleme çalışmaları

Seydişehir Belediyesi kar temizleme çalışmaları

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi, ilçede kar yağışının ardından iş makineleri ile yol ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları yapıyor.Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi, ilçede kar yağışının ardından iş makineleri ile yol ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları yapıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, kar yağışıyla birlikte temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Kar yağışı sırasında ekiplerin kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaparak yolları trafiğe açık tutuğunu ifade eden Tutal, "Kar yağışının durmasından sonra da cadde ve sokaklarda biriken kar kütlelerini işçilerimiz ve iş makineleri ile temizleyip kamyonlarla şehir dışına taşıyoruz" dedi.

Belediye olarak kışa her zaman hazırlıklı olduklarını vurgulayan Başkan Tutal, "9 araçla 24 saat ara vermeden 320 kilometrelik kent içi yol ağını 35 personelle karı toplayıp şehir dışına çıkarıyoruz. 55 mahallemizde de bu çalışmalar sürüyor" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı