Seydişehir Belediyesi çalışanlarına sosyal denge yardımı

Seydişehir Belediyesi çalışanlarına sosyal denge yardımı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi ile Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen arasında Sosyal Denge Tazminat sözleşmesi için anlaşmaya varıldı.

Seydişehir Belediyesi Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen ile masaya oturdu. Yapılan hazırlıklar ve çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Sait Közoğlu ile Sosyal Denge Tazminat sözleşmesi için anlaşmaya varılarak 53 memura Sosyal Denge yardımı yapıldığını belirtti.

Başkan Közoğlu ve personeli ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bem-Bir-Sen ile mutabakat sağladık. Gönlümüz daha fazla sizlere destek olmaktan yana. Ancak elimizdeki mevcut çalışmalar ve imkanlar doğrultusunda biz en iyisini vermeye çalıştık” dedi.

Sağlanan imkanların yanında çalışanların da özveriyle çalışması gerektiğini söyleyen Başkan Tutal, 53 memurun faydalanacağı Sosyal Denge yardımının hayırlı olmasını diledi.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Közoğlu ise, yerel yönetim çalışanlarının işlerinde daha verimli ve hassas olmaları ve sürekli hareket ve üretim halinde olması gerektiğini ifade etti. Yapılan Sosyal Denge yardımının personele hayırlı olmasını dileyen Közoğlu, sunulan şartlara olumlu yanıt veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a da teşekkür etti.