Seydişehir Ak Gençlik Hatay Sınırında

Seydişehir Ak Gençlik Hatay Sınırında

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı hız kesmeden devam ederken AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları sınırda görev yapan Mehmetçiklere destek için anlamlı bir ziyarette bulundu

AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat beraberinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle birlikte Türkiye - Suriye sınırında bulunan Kilis Elbeyli, Kilis Merkez, Hatay Hassa ve Çobanbey üst bölgelerindeki karakolları ziyaret ederek buralarda görev yapan askerlerle görüşerek görevlerinde başarılar dilediler. Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat Ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güvenliği için terör örgütleri karşısında kahramanca mücadele eden askerlerimize moral vermek ve destek olmak amacıyla bir grup yönetim kurulu arkadaşımızla birlikte Hatay sınırına geldik. Komutanlarımıza ve askerlerimize Seydişehir halkının selamlarını ilettik. Burada gördük ki askerlerimizin ve komutanlarımız moralleri gayet yerinde. Devletimiz her türlü imkânını kendilerine seferber etmiş durumdadır. Allah kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun dedi.

resim762135.jpg

Ailesini ve sevdiklerini vatan toprağında bırakarak Suriye topraklarında terör avına çıkan askerlerimizin haklarını ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz diyen AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat 80 milyon insanın duaları askerlerimiz ve polislerimiz içindir. Ülkemizi yok etmek isteyenler Türk’ün gücünü Afrin’de bir kez daha görmüşlerdir. Bizi birbirimize düşürmenin mücadelesi içerisinde olanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Allah inşallah kahramanlarımızın görevlerini başarıyla tamamlayarak ailelerine sağ salim kavuşmalarını nasip etsin dedi. 

Haber Merkezi

seydisehir-ak-genclik-hatay-sinirinda-(3).jpg