Sevgililer Günü'nde "uçuran" hediye

Sevgililer Günü'nde "uçuran" hediye

Afyonkarahisarlı genç, "14 Şubat Sevgiler Günü"nde nişanlısını gökyüzünde paramotorla gezdirdi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisarlı Ali Rıza Kaplan, paramotorla uçurduğu nişanlısına ilginç bir "Sevgililer Günü" yaşattı.

Nişanlısına "14 Şubat Sevgililer Günü"nde farklı bir hediye verebilmek için 15 gün boyunca internette araştırma yapan Kaplan, sonunda paramotor kiralamaya karar verdi. Nişanlısı Gizem Koç'a bu düşüncesini aktaran ve olumlu yanıt alan Kaplan, Afyonkarahisar Gökyüzü Uçuşları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Çakmak ile iletişime geçti. Kaplan, kiraladığı paramotor ile nişanlısını Afyonkarahisar semalarında paramotorla gezdirdi.

Hava sporlarına meraklı olduğunu ifade eden Gizem Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nişanlısının hediyesini çok beğendiği söyledi.

Bu organizasyonu hiç unutamayacağını belirten Koç, "Nişanlımın gökyüzü hediyesi çok güzeldi. Gerçekten çok eğlendim. Korkmadım diyemem ama alıştıktan sonra biraz rahatladım. Benim için güzel bir uçuş deneyimi oldu. Herkesin denemesini tavsiye ederim" dedi.

Nişanlısına 14 Şubat’ta alışılagelmiş hediyelerden birini vermek istemediğini ifade eden Ali Rıza Kaplan, "Çiçek, böcek gibi hediyeler almak istemedim. Daha önceden de nişanlımla bu konuda konuşmam olmuştu. Yani hep istediği bir şeydi. Ben de internetten araştırma yaparak gereken yerlere ulaştım" diye konuştu.

Nişanlısının gökyüzünde uçtuğunu söyleyen Kaplan, "Güzel bir tecrübe yaşamış oldu. Ona gökyüzünü hediye etmiş oldum" dedi.

- Seneye yamaç paraşütü

Nişanlısının sıradan şeylerden ziyade, adrenalini yüksek etkinlikleri sevdiğini belirten Kaplan, seneye de yamaç paraşütü ya da yelkenliyle denize açılmayı planladıklarını ifade etti.

Afyonkarahisar Gökyüzü Uçuşları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Çakmak da şehirde bu işe gönül veren insanları bir araya getirdiklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"İnsanları istedikleri zaman gökyüzüne çıkarıyoruz. Onları güzelliklerle tanıştırmayı seviyoruz. Arkadaşlarımız da internetten bize ulaşarak telefon ettiler. Böyle güzel bir günde organizasyon yapmak istiyorlarmış. Bizden yardımcı olmamızı istediler. Biz de seve seve kabul ettik. Müthiş bir güzellik oldu. Herkesin sevgililer gününü kutlu olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :