Setur'dan İstanbul'da yeni şube

Setur'dan İstanbul'da yeni şube

Setur, İstanbul'daki yeni şubesini Bağdat Caddesi'nde hizmete açtı

İSTANBUL (AA) - Setur, İstanbul Anadolu Yakası'nda Bağdat Caddesi'nin Suadiye lokasyonunda yeni şube açtı.

Şirket açıklamasına göre, Setur, yeni şubesini İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde resmen hizmete açtı. Açılış, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koç Holding eski Üst Yöneticisi (CEO) Turgay Durak, Arçelik Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Costa Cruises Türkiye Müdürü Ercan Abitağaoğlu, Robinson Hotels Çamyuva Genel Müdürü Tuna Özgelen, Robinson Hotels Satış ve Pazarlama Müdürü Yasemin Demircan ve turizm sektöründen pek çok tanınmış ismin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yurt içinde 43 yetkili satış acentesi, 250'ye yakın sanal acentesi ve yurt dışında da 90 iş ortağıyla 52 yıldır turizm sektöründe hizmet veren Setur, yeni şubesinde otel, yurt içi kültür turları, yurt dışı turlar, kişiye özel turlar, cruise ve bilet hizmetlerini haftanın 7 günü müşterilerine ulaştıracak.

Setur, geçen yıl da yeni markası Setur Select'i lanse ederek kişiye özel seyahate yeni bir yaklaşım getirmiş, online kanalı "setur.com.tr"yi dijital teknolojinin son imkanları ile yenilemişti.

Suadiye şubesi hafta içi ve Cumartesi günleri 09.00-22.00, Pazar günü ise 11.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Şubede hafta sonlarına özel önemli etkinlikler de planlanıyor.

Açılışta konuşan Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez, şunları kaydetti:

"2016 yılı turizm sektörü açısından oldukça zorlayıcı geçse de Setur olarak güvenilir hizmet anlayışımız ve her kitleye hitap edebilen geniş ürün portföyümüz sayesinde yılı önemli bir büyümeyle kapattık. Sektörün 2017 yılında bir toparlanma yaşayarak büyüyeceğini öngörüyoruz.

Bu büyümeyi desteklemek için 2017 yılına yönelik olarak planladığımız yatırımların ilkini hayata geçirebildiğimiz için çok mutluyuz. İstanbul'daki 3, Türkiye'deki 5. şubemizi Anadolu yakasının incisi Bağdat Caddesi'nde açıyoruz. Yeni şubemiz hem bu bölgeye hareket getirecek hem de bölgedeki misafirlerimize çok nezih bir ortamda tatil ve diğer ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :