Sertaç Çam sahalara "sağlam" döndü

Sertaç Çam sahalara "sağlam" döndü

- 2012-2013 sezonunda Bandırmaspor'da forma giydiği dönemde sağ ayak kaval kemiği kırılan ve 1 yıl futboldan uzak kalan Sertaç Çam, Tokatspor ve Kocaeli Birlikspor takımlarının ardından bu sezon Altınordu için ter dökecek- Altınordulu Sertaç:"Şu anda sağl


İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun yeni oyuncularından Sertaç Çam, 2012-2013 sezonunda yaşadığı sakatlığın ardından çok sağlıklı ve eskisinden güçlü olduğunu, takımının Süper Lig'e yükselmesine destek vermek istediğini bildirdi.

Sertaç Çam, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, 2012-2013 sezonunda Bandırmaspor'da oynadığı dönemde sağ ayak kaval kemiği kırıldığı için futboldan 1 yıl uzak kaldığını hatırlattı. Bu durumun kendisi açısından acı verici olduğunu belirten Sertaç, şu ifadeleri kullandı:

"O günleri unutmam mümkün değil. Beni ayakta tutan tek şey, yeniden futbola dönme umudumdu. Çok çalışarak bunu başardım. Sakatlığımdan sonra önceki sezon 27, geçen sezon ise Kocaeli Birlikspor'da 37 maça çıktım. Şu anda sağlıklı, eskisinden de güçlü ve hazırım. Altınordu'ya en iyi şekilde hizmet edip takımıma Süper Lig'e çıkma yolunda destek vermek istiyorum."

Sertaç, ilk şampiyonluğunu 17 yaşında Gaziosmanpaşa'da yaşadığını ve kupa kaldırmayı özlediğini, Altınordu'nun kariyer planına çok uygun bir kulüp olduğunu belirtti.

Futbolculuk hayatında ilk kez PTT 1. Lig'de forma giyeceğini aktaran Sertaç, "Bunu büyük fırsat olarak görüyorum. Buradaki tesis, yapılanma, organizasyon ve gençlere bakış açısı, her futbolcunun arayıp da bulamayacağı nitelikte şeyler. Yeni bir sayfa açmam için her şey mevcut." şeklinde görüş belirtti.

2012-2013 sezonunda Bandırmaspor formasıyla çıktığı Tarsus İdmanyurdu maçının 24. dakikasında sakatlanan ve 1 yıl futboldan uzak kalan Sertaç, ayağına 5 platin takıldıktan sonra 10 Şubat 2014'teki Bursaspor A2 maçıyla sahalara dönmüştü. Genç futbolcu 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında Tokatspor ve 2015-2016 sezonunda da Kocaeli Birlikspor'da forma giymişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :