Serkan Kırıntılı Galatasaray'a doğru

Serkan Kırıntılı Galatasaray'a doğru

Konyaspor’un başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı’nın Galatasaray’la anlaştığı belirtildi. Gitmek istediğini yönetime bildiren Serkan’la ilgili kararı yeni yönetim verecek

 

Atiker Konyaspor’un başarılı file bekçisi Serkan Kırıntılı, Galatasaray’la anlaştı.  Tecrübeli kalecinin Konyaspor’dan ayrılmak istediğini yönetime söylediği öğrenildi. Galatasaray’ın Muslera’nın alternatifi olarak düşündüğü Serkan Kırıntılı’nın Konyaspor’la 1 yıllık daha sözleşmedi bulunuyor. Bu durumda Galatasaray’ın Serkan’ı transfer etmesi için Yeşil-beyazlılara bonservis ödemesi gerekecek. 

KONYASPOR'UN 1-1,5 MİLYON EUROLUK BONSERVİS İSTEMESİ BEKLENİYOR

Serkan’ın bonservisini bugünkü olağanüstü kongre sonrası göreve gelecek yönetim belirleyecek.  Yeşil-beyazlıların 1 ile 1,5 milyon euro arasında değişen bir bonservis belirlemesi bekleniyor. Volkan Babacan’ın yokluğunda geçtiğimiz günlerde ilk kez Milli Takım formasını 33 taşındaki tecrübeli kaleci İran, Tunus ve Rusya maçlarında ay-yıldızlıların kalesini korumuştu. Serkan Kırıntılı geçtiğimiz sezon Süper Lig’de en çok kurtarış yapan kaleci olarak dikkat çekti. 

Etiketler :