Serkan Erdoğan’ı bile çoşturan galibiyet

Serkan Erdoğan’ı bile çoşturan galibiyet

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, ligde ikinci sırada yer alan Afyon Belediyespor’u 89-71 gibi farklı bir skorla mağlup ederek play-off ve ilk 4 hedefi için değerli bir galibiyet aldı

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, ligde ikinci sırada yer alan Afyon Belediyespor’u 89-71 gibi farklı bir skorla mağlup ederek play-off ve ilk 4 hedefi için değerli bir galibiyet aldı. Galibiyet; duygularını pek belli etmeyen, Konyalı basketbolseverlerin bugüne  kadr genelde soğukkanlı haliyle gördüğü Koç Serkan Erdoğan’ı bile coştururken “Serkan Erdoğan’ı hiç böyle görmemiştik” dedirtti

selcuklu-basketbol.jpg

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden  Selçuklu Belediyesi Basketbol, 23.hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Afyon Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmaya iyi başlayan Selçuklu Kartalları rakibi karşısında ilk dakikalarda 7-0’lık seri yakaladı. Mavi-Beyazlılar ilk çeyreği ise 19-12 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de etkili bir performans gösteren temsilcimiz soyunma odasına 41-29 önde girdi. Üçüncü çeyrekte taraftarının da desteğini arkasına alan Selçuklu Kartalları farkı iyice açmayı başardı ve son çeyreğe 68-51 önde girdi. Son çeyrekte de farkı korumayı başaran Selçuklu Belediyesi zorlu karşılaşmadan 89-71 galip ayrılan taraf oldu. Maç sonrası Başantrenör Serkan Erdoğan ve basketbolcular coşkulu bir şekilde galibiyeti kutladı.

İLK 4 ADINA DEĞERLİ GALİBİYET

Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz bu galibiyetle birlikte hem play-off yolunda hem de ilk 4’de bitirme adına önemli bir galibiyete imza attı. Mavi-Beyazlılar bu sonuçla ligde 16.galibiyetine imza attı. Takım halinde etkili bir performans sergileyen Selçuklu Belediyesi Basketbolda Fran Pilepic 25 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Will Daniels 19 sayı, 9 ribaund,  4 asist, Yunus Çankaya 16 sayı, 3 ribaund, 4 asist, İzzet Türkyılmaz  11 sayı, 8 ribaund, 5 assitle öne çıkan isimler oldu. Konuk ekipte ise Jamelle Hagins 17, Hadi Özdemir 16, Marco Knight 14 sayıyla oynadı.

BAKIRKÖY BASKET’E KONUK OLACAK

Selçuklu Belediyesi Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi 24. haftasında Sigortam.net Bakırköy Basket’e konuk olacak. 28 Şubat Çarşamba günü İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 14.00’da başlayacak.

selcuklu-basketbol-ugur-ibrahim-altay.jpg

BAŞKAN ALTAY’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediyespor’un, Afyon Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’da takip etti. Karşılaşmayı heyecanla takip eden Başkan Altay, zorlu maçtan galibiyetle ayrılan oyuncuları ve teknik heyeti soyunma odasında tebrik etti.