Sergen Yalçın'ın Konyaspor'u neden kabul etmediği ortaya çıktı

Sergen Yalçın'ın Konyaspor'u neden kabul etmediği ortaya çıktı

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi için geri sayım başlarken, teknik direktörlük konusunda da belirsizlik devam ediyor. İki başkan adayı, Sergen Yalçın ile anlaştığını açıklarken, Yalçın'dan da çarpıcı açıklamalar geldi.

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta yeniden görev alacağı iddiaları, son günlerde sıkça gündeme geliyor. Başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen, Yalçın ile anlaştığını açıklarken, Yalçın'dan da konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Tümer Metin'den bomba açıklama

Beşiktaş'ın eski yıldızı ve yorumcu Tümer Metin, Socrates'te yaptığı açıklamada, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta görev alacağını söyledi. Metin, "Beşiktaş'ın hocası belli. Başkan kim olursa olsun Sergen Yalçın'ı getireceksin. Gidemezsin başka birine. Ne bekliyorsunuz? Kimse hayır demeyecek ki. Niye krize dur demiyorsunuz. Menfaat Beşiktaş'ın menfaati ise bunu yapacaksın" dedi.

"Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem"

Tümer Metin, Sergen Yalçın ile yaptığı görüşmenin detaylarını da verdi. Metin, Yalçın'ın "Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem ben" dediğini söyledi. Metin, "Dün akşam Sergen hoca ile vakit geçirdik. Ondan önceki sohbetinde söylediği bir şeyi söyleyeyim. 'Hocam bunu paylaşabilir miyim?' diye teyit almadan yorum yapan bir yorumcu değilim.

O kadar nazım geçsin şunu paylaşalım; 'Hoca bu takım sana gelir ama üstündeki yükü almaları gerekiyor, gelecek senenin planlamasının yapılması gerekiyor' diye söyledim. Ne dedi biliyor musun? Çok hoşuma gitti söyledi. 'Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem ben' dedi" diye konuştu.

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta yeniden görev alacağı iddiaları, taraftarlar arasında da heyecan yarattı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Yalçın'ın takımın başına gelmesi halinde, ligde ve Avrupa'da başarılı olacağına inanıyor.

SERGEN YALÇIN KONYASPOR'U KABUL ETMEMİŞTİ

Tecrübeli çalıştırıcı Sergen Yalçın, Konyaspor'un teklifini kabul etmemişti. Son ortaya çıkan gerçekler ve iddialar Sergen Yalçın'ın kafasındaki planı afişe etmiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.