Sergen Yalçın ve Hamzaoğlu'na protesto soruldu

Sergen Yalçın ve Hamzaoğlu'na protesto soruldu

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Samuel E to'oya yapılan protestoyu değerlendirdi

Sergen Yalçın:

ÜLKE FUTBOLU OLARAK BUNLARI BİR TÜRLÜ AŞAMIYORUZ
 “Ülke futbolu olarak bunları bir türlü aşamıyoruz. Bana göre Eto’o Antalyaspor’a çok hizmetler verdi. Burada çok başarılı oldu. Antalyaspor’un bu ligde kalmasında katkı sahibi oldu. Bu kadar tepki Eto’o gibi bir oyuncuya çok anlamsız. Bu kadar üst düzey futbol oynamış. Bu kadar kariyeri bir oyuncuya bizim daha fazla sahip çıkmamız gerekir diye düşünüyorum. Rusya’dan Eto’o’yu çağırdılar. Dünya Kupası tanıtımı için Eto’o’yu kullanacaklarmış. Dün bize böyle bir bilgi geldi. Tüm dünya Eto’o bu kadar ilgi gösterip onu bu kadar yukarıda tutarken, bizim ülkemizde maalesef futbolda bu türlü şeylerin olması çok enteresan geliyor bana. Bırakın çocuklar sahaya çıksın, mücadelelerini yapsınlar. Bir kazansın, biri kaybetsin. Ama iş sahada bitsin. Bizim tek yapmak istediğimiz de bu”

Hamza Hamzaoğlu:

BÖYLE UFAK TEFEK OLAYLAR FUTBOLUN GÜZELLİKLERİ
 “Zaman zaman provokasyonlar oluyor bu şekilde. Maalesef taraftarlar da bunları gerçekleştiriyor. Yine de bizim taraftarlarımız sınırını bildi. Bu anlamda da Antalyaspor taraftarını da kutlamak gerekiyor. Çünkü centilmenlik anlamında da ligimizde herhalde ilk sıralarda yer alan taraftarımız var. Böyle ufak tefek olaylar futbolun güzellikleri öyle bakıyorum olaya.”